GENEL BİLGİ

İngiltere’ye anne, baba ya da kardeş ziyareti, eş ve çocukları gözetmek için ziyaret, 2. dereceden akrabalarla görüşme talebi ile seyahat etmek isterseniz İngiltere Aile Ziyareti Vizesine başvurmalısınız. Bu vize tipi kısa süreli olabileceği gibi İngiltere’ye düzenli seyahat etmeyi gerektiren nedeni belgelerle beyan ettiğiniz takdirde uzun donem yani 1 yıllık,2 yıllık,5 yıllık,10 yıllık gibi sureler icinde İngiltere vizesi başvurusu yapabilirsiniz.

pexels-photo-302083
42531144_xxl
family-toddler-hapy-happy-160688

Eğer Umuma Mahsus Pasaport, Hizmet Pasaportu ve Hususi Pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız, İngiltere’ye giriş yapmak için vize başvurusunda bulunmak zorundasınız.

İngiltere, Schengen üye ülkesi olmadığı için İngiltere seyahatlerinizde Schengen vizenizi kullanamazsınız.

İngiltere Aile Ziyareti Vizesi ücretleri, alacağınız vizenin süresine göre değişiklik gösterir.

İngiltere vizesi 6 aydan uzun dönemli vize tiplerine kadar ihtiyaca göre farklılık gösterir.

Başvurularınin degerlendirme sureci başvuru tarihinizden itibaren 3 hafta ile 12 hafta aralığında tamamlanır.

Size özel gerekli belge listenizin hazırlanması için lütfen uzmanlarımız ile iletişime geçiniz. Bu belgeleri istenilen şekilde teslim etmeniz için, Advantage Danışmanlık’tan kaliteli hizmet alabilirsiniz.

TC vatandasi olmayan kisilerin TR’den vize basvurusu yapabilmeleri için en az 6 ay geçerliliği bulunan T.C. Oturma İzni olmasi gerekmektedir.

Öğrenciyseniz bağlı bulunduğunuz eğitim kurumundan Öğrenci Kabul Yazısı sunmanız istenir.

İLK ADIMI ATIN, BİZE ULAŞIN
0044 208 807 1676